SCM140: Kraftull AI för industrier

SMARC SoM SCM140

I en tid av accelererande digitalisering och automatisering är behovet av kraftfulla och intelligenta IoT-lösningar större än någonsin.

Telac möter denna utmaning med lanseringen av Axiomtek SMARC SoM SCM140 – en banbrytande System on Module (SoM) som låser upp en värld av möjligheter för AI-driven IoT vid kanten.

Ta din IoT-strategi till nya höjder

SMARC SoM SCM140

SCRM140 representerar en revolutionerande kraft i IoT-världen. Med sin unika kombination av prestanda, anslutning och AI-funktioner ger den dig verktygen du behöver för att skapa innovativa och intelligenta lösningar som transformerar din verksamhet.

SCRM140: Kraftfull AI för industriella applikationer

Utvecklad i samarbete med Qualcomm®, levererar SCM140 exceptionell prestanda, avancerad anslutning och banbrytande AI-funktioner. Den robusta modulen är perfekt för en rad industriella applikationer, inklusive:

  • Industriell automation och robotik: Optimera produktionsprocesser, förbättra effektiviteten och säkerheten med intelligent automation och realtidsdataanalys.

  • Autonoma mobila robotar (AMR): Utveckla avancerade AMR-system med avancerad navigering, hinderdetektering och beslutsfattande i realtid.

  • Avancerade bild- och videoapplikationer: Dra nytta av kraftfull bildhantering och AI-baserad videoanalys för säkerhetsövervakning, kvalitetskontroll och intelligenta visionsystem.

  • Maskininlärning och AI vid kanten: Implementera intelligenta IoT-lösningar med realtidsinferens och dataanalys direkt vid källan.

  • M2M-kommunikation: Säkerställ effektiv och tillförlitlig kommunikation mellan maskiner och enheter i komplexa IoT-nätverk.

  • Nätverksinfrastruktur: Förbättra prestanda, tillförlitlighet och skalbarhet i din nätverksinfrastruktur med AI-driven optimering.

Är du redo att investera i din produktavdelning?

Kontakta oss eller besök produkten för att lära dig mer om SCM140 som representerar en revolutionerande kraft i IoT-världen.

Föregående
Föregående

Medicinsk Panel PC: Framtiden för medicinteknik

Nästa
Nästa

Flytech POS310-Serien är här!