Veckans Produkt UPS BATTERY BOX

For TPPC5 Series and TPPC4 Series

  • Telac Brand

  • Perfekt för applikationer där driftstörningar inte får ske eller där strömavbrott är vanligt

  • Monteras enkelt på baksidan av TPPC5 och TPPC4 serien

Nu har du chansen att köpa denna produkt för:

500:-

ups_battery_box_1.png

Veckans Produkt - Vit Panel PC

VIT 18,5" TELAC PANEL PC 5

Erbjudandet gäller till både nya och gamla kunder. Nu har ni chansen att köpa hem och provköra kvalitén på vår Telac Panel PC 5 18,5” för:

5500:-

Klicka här för att läsa mer om produkten.
Klicka här för att komma i kontakt med en säljare.
Eller ring +46 8 767 62 80

Operatörspaneler

Har ni en mjukvara och är på jakt efter en operatörspanel eller vill ni ha en operatörspanel som matchar er programvara?

Vi specialanpassar hårdvaran helt efter era krav. Vi kan hjälpa er med design av hårdvaran med både den tekniska specifikationen och utseende på operatörspanelen.Vi tar fullt ansvar för hårdvaran i 3 år eller mer enligt överenskommelse.

Producerar ni er egen hårdvara när ni istället vill fokusera på mjukvaran? Vi finns här och har gedigen erfarenhet av operatörspaneler. Vi har producerat operatörspaneler till några av världens störta industriföretag.

Ni kan få ert egna logga, varumärke eller produktnamn på både kartongen och produkten. En egen produkt ingen annan kan köpa.

Vi arbetar alltid med produkter av hög kvalitet och med långa livscykler. Telac har många goda referenser för vår försäljning-, service- och support-avdelning.

 

Ni kan få en kontaktperson hos oss som tar hand om er..

Vår partner

 
Platmekanologo.jpg
 

Plåt & Mekano Romator är en komplett mekanikleverantör inom plåtbearbetning. De stansar och laserskär ut ämnen och bearbetar dessa till färdiga produkter i sina maskiner. Från prototyp till serietillverkning av större och mindre projekt. Material i stål, rostfritt och aluminium är vanligast. Effektiv och modern maskinpark, hög teknisk kompetens och bra service, är nyckelfaktorer till varför vi har valt dem som partner i vår strävan att leverera produkter av högsta kvalitet.

www.platmekano.se

Kundcase

Kunden ställde höga och specifika krav på produkten:

Storleken på displayen 12,1” upplösningen 1024x768. Displayen ska ha hög betraktningsvinkel från alla håll (-x +x = 178⁰ / -y +y= 178⁰) samt ha displayport. Temperaturen ska klara -25 till +70 grader C i operativt läge. Kraven på ljusstyrkan var minst 500candela. Touchen skulle vara utav P-Cap teknik med ett USB kontrollkort. Displayen skulle ha en brinntid på minst 50 000 timmar (MTBF) och Telac skulle kunna leverera reservdelar i minst 5 år.

Det ställdes även höga krav på själva kabinettet. Allt kablage var tvunget att gå ut i bakkant. Vinklarna och måtten var fastställda utav kunden. Kabinetten skulle ha gummifötter för att kunna stå på ett bord utan att glida samt öka stabiliteten. Kravet var att ha 2 Vesa standards 75x75 och 100x100mm för montering på arm/vägg. Kunden hade även önskemål om 2 specifika färger på kabinettet.

Processen tar fart

Säljaren lämnade förfrågan till en av våra projektledare. Som tog upp frågan med Telacs R&D team. R&D teamet tog fram ett prisunderlag.

Telac tar tillsammans med R&D teamet fram en display som möter kundens krav och specifikationer samt en ritning och 3D modeller på kabinettet. Kunden godkänner specifikationerna samt ritningen. Prototyper byggs och testas av både kund och Telac. Prototyperna godkändes av kund och serieproduktionerna kan påbörjas.

End of life

 
 

End of life

Några datorer har utgått ur vårat sortiment.

Datorerna som försvinner är:
-          Telac PC 200p
-          Telac PC 4
-          Telac PC 320g
-          Telac PC 310g
-          Telac PC 300g

Ersätts med:
-          Telac PC 6

End of life

En display har utgått ur vårat sortiment.

Displayen som försvinner är:
-          42” Telac Display S

Ersätts med:
-          43" Telac Display 4

Ny volymprodukt

 
 

10,1" Telac Panel PC 5

Ny volymprodukt 10,1" Telac Panel PC 5 och ni har därför möjligheten till en snabb och förmånlig affär.

Tppc5 serien är speciellt framtagen för att klara en rad uppgifter. Till exempel medicinsk industri, interaktiva digitala skylt lösningar samt kiosklösningar och mycket mer.

Kontakta oss för mer information