Smarta fastigheter som automatiseras växter fort.

 
Fastighetsautomation.jpg
 

Automation av smarta fastigheter förbättrar energieffektiviteten eftersom det gör det möjligt att övervaka processer och kontrollera dem i realtid vid en operatörspanel.

Med hjälp av automationsprotokoll som (LON, KNX, M-Bus, BACnet, MODBUS och DALI) och en operatörspanel ifrån Telac så får man total koll på fastigheten. Man kan med hjälp av dessa protokoll kontrollera man till exempel styr- och reglersystem för VVS, passerkontroll, energiuppföljning och brandlarmsystem.

Våra Panel PC som används som operatörspaneler för dessa system har låg energiförbrukning detta för att följa linjen av själva automationen.  Man kan göra kostnadsbesparingar samtidigt som man ökar säkerheten och förbättrar det allmänna klimaten i fastigheten.

  • Telacs Panel PCs kan göras till eran produkt. Det vill säga mer er logga och artikelnummer.

  • Telacs Panel PCs är inte bundna till någon specifik mjukvara och klara av samtliga automations protokoll.

HMI - Human Machine Interface

 
Telac_HMI.png
 

Vad är HMI?

Från början var Human Machine Interface (HMI) benämningen för alla gränssnitt mellan människa och maskin, vilket även inkluderade datorer. Idag används HMI oftast i industri- och automationssammanhang. På svenska används oftast begreppet HMI eller operatörspanel och är ett av de viktigaste gränssnitten mot de olika maskiner som en operatör jobbar med. HMI skapas idag av mjukvara och körs på fysiska paneler.

HMI Upplevelse

Att gränssnitt är viktigt idag har företag som Apple visat. Att ha en produkt som är väl designad och där interaktionsdesignen är genomtänkt i minsta detalj gör användarupplevelsen till en fröjd. Telac får operatörspaneler att bli funktionella, snabba och snygga.

Telac och HMI

Telac levererar förstklassiga Panel PCs och Touchpaneler för styrning och övervakning, både i Desktop och Open Frame utförande. Telacs Open Fram produkter är extra lämpade för inbyggnationer. Vi skräddarsyr panelerna efter dina önskemål och krav.

Artificiell Intelligens

 
AI-kiosk.jpg
 

Ofta förkortat AI; även: maskinintelligens – program som efterliknar mänskligt beteende och tänkande; den tillämpade vetenskap som diskuterar vad som är mänskligt tänkande och försöker efterlikna det eller utveckla något likvärdigt eller bättre.

Är något som Telac får fler och fler frågor på. Vi har i dagsläget ett par anpassade kiosker som klarar av att hantera AI programmen som kräver en hel del datakraft. Bra mikrofoner. högtalare och skärmar.

Det kan handla om AI program som digitala receptionister, diverse incheckningssystem till snälla sällskapsrobotar.

Telac som HMI (Human Machine Interface) leverantör tycker att det är väldigt spännande med ny teknik och nya användningsområden för våra produkter.

Läs mer om AI

Veckans Produkt UPS BATTERY BOX

For TPPC5 Series and TPPC4 Series

  • Telac Brand

  • Perfekt för applikationer där driftstörningar inte får ske eller där strömavbrott är vanligt

  • Monteras enkelt på baksidan av TPPC5 och TPPC4 serien

Nu har du chansen att köpa denna produkt för:

500:-

ups_battery_box_1.png

Veckans Produkt - Vit Panel PC

 
tid15.jpg
 

VIT 18,5" TELAC PANEL PC 5

Erbjudandet gäller till både nya och gamla kunder. Nu har ni chansen att köpa hem och provköra kvalitén på vår Telac Panel PC 5 18,5” för:

5500:-

Klicka här för att läsa mer om produkten.
Klicka här för att komma i kontakt med en säljare.
Eller ring +46 8 767 62 80

Operatörspaneler

 
8234cb11-694c-4ddd-b8c8-bb1328203e03.jpg
 

Har ni en mjukvara och är på jakt efter en operatörspanel eller vill ni ha en operatörspanel som matchar er programvara?

Vi specialanpassar hårdvaran helt efter era krav. Vi kan hjälpa er med design av hårdvaran med både den tekniska specifikationen och utseende på operatörspanelen.Vi tar fullt ansvar för hårdvaran i 3 år eller mer enligt överenskommelse.

Producerar ni er egen hårdvara när ni istället vill fokusera på mjukvaran? Vi finns här och har gedigen erfarenhet av operatörspaneler. Vi har producerat operatörspaneler till några av världens störta industriföretag.

Ni kan få ert egna logga, varumärke eller produktnamn på både kartongen och produkten. En egen produkt ingen annan kan köpa.

Vi arbetar alltid med produkter av hög kvalitet och med långa livscykler. Telac har många goda referenser för vår försäljning-, service- och support-avdelning.

 

Ni kan få en kontaktperson hos oss som tar hand om er..