Operatörspaneler

Har ni en mjukvara och är på jakt efter en operatörspanel eller vill ni ha en operatörspanel som matchar er programvara.

Vi special anpassar hårdvaran helt efter era krav. Vi kan hjälpa er med design av hårdvaran men både den tekniska specifikationen och utseende på operatörspanelen.Vi tar fullt ansvar för hårdvaran i 3 år eller mer enligt överenskommelse.

Producerar ni er egen hårdvara när ni istället vill fokusera på mjukvaran? Vi finns här och har gedigen erfarenhet av operatörspaneler. Vi har producerat operatörspaneler till några av världens störta industriföretag.

Ni kan få ert egna logga, varumärke eller produktnamn på både kartongen och produkten.

Vi arbetar alltid med produkter av hög kvalitet och med långa livscykler. Telac har många goda referenser för vår försäljning-, service- och support-avdelning.

 

Ni kan få en kontaktperson hos oss som tar hand om er..

Vår partner

 
Platmekanologo.jpg
 

Plåt & Mekano Romator är en komplett mekanikleverantör inom plåtbearbetning. De stansar och laserskär ut ämnen och bearbetar dessa till färdiga produkter i sina maskiner. Från prototyp till serietillverkning av större och mindre projekt. Material i stål, rostfritt och aluminium är vanligast. Effektiv och modern maskinpark, hög teknisk kompetens och bra service, är nyckelfaktorer till varför vi har valt dem som partner i vår strävan att leverera produkter av högsta kvalitet.

www.platmekano.se

Kundcase

Kunden ställde höga och specifika krav på produkten:

Storleken på displayen 12,1” upplösningen 1024x768. Displayen ska ha hög betraktningsvinkel från alla håll (-x +x = 178⁰ / -y +y= 178⁰) samt ha displayport. Temperaturen ska klara -25 till +70 grader C i operativt läge. Kraven på ljusstyrkan var minst 500candela. Touchen skulle vara utav P-Cap teknik med ett USB kontrollkort. Displayen skulle ha en brinntid på minst 50 000 timmar (MTBF) och Telac skulle kunna leverera reservdelar i minst 5 år.

Det ställdes även höga krav på själva kabinettet. Allt kablage var tvunget att gå ut i bakkant. Vinklarna och måtten var fastställda utav kunden. Kabinetten skulle ha gummifötter för att kunna stå på ett bord utan att glida samt öka stabiliteten. Kravet var att ha 2 Vesa standards 75x75 och 100x100mm för montering på arm/vägg. Kunden hade även önskemål om 2 specifika färger på kabinettet.

Processen tar fart

Säljaren lämnade förfrågan till en av våra projektledare. Som tog upp frågan med Telacs R&D team. R&D teamet tog fram ett prisunderlag.

Telac tar tillsammans med R&D teamet fram en display som möter kundens krav och specifikationer samt en ritning och 3D modeller på kabinettet. Kunden godkänner specifikationerna samt ritningen. Prototyper byggs och testas av både kund och Telac. Prototyperna godkändes av kund och serieproduktionerna kan påbörjas.

End of life

 
 

End of life

Några datorer har utgått ur vårat sortiment.

Datorerna som försvinner är:
-          Telac PC 200p
-          Telac PC 4
-          Telac PC 320g
-          Telac PC 310g
-          Telac PC 300g

Ersätts med:
-          Telac PC 6

End of life

En display har utgått ur vårat sortiment.

Displayen som försvinner är:
-          42” Telac Display S

Ersätts med:
-          43" Telac Display 4

Ny volymprodukt

 
 

10,1" Telac Panel PC 5

Ny volymprodukt 10,1" Telac Panel PC 5 och ni har därför möjligheten till en snabb och förmånlig affär.

Tppc5 serien är speciellt framtagen för att klara en rad uppgifter. Till exempel medicinsk industri, interaktiva digitala skylt lösningar samt kiosklösningar och mycket mer.

Kontakta oss för mer information

Telac ökar tillgängligheten

Chatta med oss!

Vi har startat en chattfunktion på vår hemsida. Tanken bakom chattfunktionen är att öka tillgängligheten för er kunder. Chatten är tillgänglig från 08:00 till 17:00. I chatten fyller ni i era uppgifter, skickar iväg frågan och får svar inom några minuter.

Vi leverera samma dag!

Lägger ni en order på en standardprodukt före klockan 16:00 skickar vi samma dag.

Med dessa förbättrade tjänster hoppas vi på Telac bli er självklara leverantör av professionella pekskärmar, displayer, datorer och panel PCs

Flightcase 43"

Telac har just levererat ett antal ”Flightcases” till ett stort mediabolag i Sverige.

Vi är riktigt nöjda med att ha kunnat leverera en av våra eget framtagna produkter till en stor aktör. Det visar att vi än en gång att vi ligger rätt i tiden och arbetar fram kvalitativa produkter.

Telac ”Flightcase” är en produkt helt framtagen av oss.

Telac introducerar en mobil, digital 43” skärm med inbyggd eller extern mediaspelare, förpackad i en praktiskt konstruerad väska med hjul, som kan fraktas av en person som vilken resväska som helst. Skärmen höjs och sänks med hjälp av en elmotor. Idealisk för mässor, föredrag och utställningar mm. Väl på plats, lyft på locket, koppla in strömkabel och installationen är klar!