Flytech POS310-Serien är här!

POS-lösning för detaljhandeln/retail

I den ständigt föränderliga detaljhandeln och besöksnäringen söker företag ständigt efter förbättringar av sin dagliga verksamhet och kundservice.

Flytech POS310-serien – en banbrytande POS-lösning utformad för att revolutionera upplevelsen vid kassan.

Ett lyft inom POS-teknologi

Flytech POS310 är inte bara ytterligare en tillgång till din arbetsyta, utan en komplett översyn av hur transaktioner hanteras. Föreställ dig ett POS-system som är så intuitivt och effektivt att det inte bara påskyndar transaktioner utan även höjer kundupplevelsen.

Med sin eleganta True-Flat PCAP multitouch-skärm tillgänglig i 11,6"/15,6"/21,5" Full HD-upplösning levererar POS310-serien oöverträffad visuell skärpa, vilket garanterar att varje interaktion blir smidig och enkel.

Kraft möter prestanda

Under denna eleganta design finns ett kraftpaket. POS310-serien körs på det robusta operativsystemet Android 13.0, vilket ger blixtsnabba svarstider och tillförlitlighet.

Oavsett om det är i den livliga detaljhandelsatmosfären eller den krävande hotell- och restaurangmiljön hanterar det här systemet allt med finess, vilket säkerställer att du kan hålla jämna steg med dina kunders behov.

Anpassning i kärnan

Med förståelse för att inget företag är det andra likt, lovar POS310-serien en skräddarsydd POS-lösning. Med sin modulära design, inklusive en mängd I/O-portar och flera skärmalternativ, anpassar den sig till dina specifika behov.

Ytterligare kringutrustning som en RFID-läsare och 2D-scanners finns också till ditt förfogande, vilket garanterar en riktigt anpassad installation skräddarsydd just för dig.

Utformad för hållbarhet

Vi förstår att ditt POS-system är mer än bara ett verktyg; det är ryggraden i din kassalinje. Det är därför Flytech POS310 är byggd för att hålla. Den är designad med ett robust hölje för att tåla de hårda realiteterna i din arbetsmiljö. Detta system säkerställer kontinuerlig drift med ett optimalt driftstemperaturområde, vilket inte lämnar utrymme för driftstopp i situationer med hög efterfrågan.

Inte nog med att den tål tuffa tag fysiskt, utan den levereras även med EMC- & säkerhetscertifieringar med FCC Class A- och CE Mark Class A-kompatibilitet. Denna satsning på kvalitet innebär att POS310 är ett system du kan lita på för både säkerhet och prestanda.

En enhetlig upplevelse med avancerad anslutning

Anslutning är nyckeln i dagens snabba värld, och POS310-serien levererar. Blixtrande Wi-Fi-standarder och Bluetooth BT5.2 utgör grunden för anslutningen, medan olika USB-portar och proprietära gränssnitt säkerställer att alla dina enheter fungerar sömlöst tillsammans. Denna integrationsnivå är avgörande för företag som vill effektivisera sina processer och ge snabb service.

Dessutom, med Flytechs starka stöd för kringutrustningsintegration, har du flexibiliteten att lägga till enheter som magnetkortsläsare, fingeravtrycksläsare eller RFID-läsare. Dessa alternativ möjliggör förbättrad säkerhet och en personlig shoppingupplevelse för dina kunder. Och med den fasta 2MP-kameran kan du underlätta ytterligare funktioner som streckkodsskanning eller ansiktsigenkänning för lojalitetsprogram.

Ledande innovation på Telac

På Telac inser vi vikten av att ligga steget före, och det är därför vi stolt erbjuder Flytech POS310-serien.

Som ledare inom att tillhandahålla spjutspetsteknologilösningar förstår vi att ett överlägset POS-system är en avgörande investering för alla framåtänkta företag. Vår expertis inom branschen gör att vi inte bara kan leverera denna toppmoderna hårdvara utan också säkerställa att den skräddarsys efter de unika behoven och utmaningarna i din specifika verksamhetsmiljö.

Föregående
Föregående

SCM140: Kraftull AI för industrier

Nästa
Nästa

Airbonding vs. Optisk bondning - Vilken bondning passar din verksamhet?