Flytech KPC2 - Ett kraftverk för Digital Signage

Flytech KPC2 - Kompakt Digital Signage Player

Flytech KPC2

 

Få oöverträffad prestanda och flexibilitet i en liten enhet

I den dynamiska världen av digital signage letar företag ständigt efter innovativa lösningar för att greppa tag i publikens uppmärksamhet, stärka varumärket och driva tillväxt. Traditionella digital signage-system räcker ofta inte till för att leverera den prestanda, flexibilitet och uppkoppling som krävs för att uppnå dessa mål.

Låt oss presentera Flytech KPC2 – en kompakt och kraftfull digital signage-spelare som sätter nya standarder för interaktiv visuell kommunikation.

 

Oöverträffad prestanda för en problemfri digital signage-upplevelse

Flytech KPC2 drivs av den robusta Intel® Elkhart Lake-processorn och levererar oöverträffad datorkraft i ett otroligt kompakt format. Denna kraftfulla processor garanterar en smidig drift även för de mest krävande digital signage-applikationerna, så att du kan skapa fängslande innehåll som körs utan avbrott.

Oavsett om du visar upp högupplösta produktkampanjer, informativa dashboards eller kör interaktiva animationer, driver KPC2 din digital signage-upplevelse med orubblig effektivitet.

 

Pocket-size för diskret integrering och flexibel placering

Till skillnad från traditionella digital signage-spelare som ofta kräver skrymmande höljen, har KPC2 en pocket-size design som enkelt integreras i alla miljöer. Med måtten 121 mm x 105 mm x 27 mm kan KPC2 diskret monteras på väggar, i tak eller till och med bakom skärmar, vilket garanterar en ren och diskret närvaro.

Detta kompakta format gör den perfekt för att visa innehåll i trånga utrymmen, såsom butikskiosker, receptionsskärmar och transportnav.

 

Anslutningar för fängslande displayer

KPC2 är utrustad med ett brett utbud av anslutningsmöjligheter för att stödja en mängd olika skärmar och multimedieapplikationer.

Inbyggda HDMI-, DisplayPort- och USB-C-portar ger mångsidighet för att ansluta en mängd skärmar, inklusive högupplösta LED-skärmar, projektorer och till och med interaktiva touchskärmar. Denna omfattande anslutningsmöjlighet gör det möjligt att skapa uppslukande visuella upplevelser som fångar uppmärksamhet och engagerar tittarna.

 

Utökningsbar lagring för framtidssäkrad flexibilitet

KPC2 prioriterar flexibilitet för att möta dina växande digital signage-behov. En microSD-kortplats möjliggör enkel lagringsexpansion, så att du kan lagra ett enormt bibliotek med innehåll utan att kompromissa med minnet.

Den här utökningsbara lagringskapaciteten säkerställer att du har gott om utrymme för framtida innehållsuppdateringar, vilket gör att din digital signage förblir engagerande och relevant.

 

Intresserad av några andra digital signage lösningar?

Föregående
Föregående

Airbonding vs. Optisk bondning - Vilken bondning passar din verksamhet?